0
Fudbal

KARLITOS NA MONDIJALU: Da li se Dibala ‘suši’?

Objavljeno: 17.04.18 u 20:04

Svetsko prvenstvo u Rusiji je sve bliže, a selektori najboljih reprezentacija već pokušavaju da naprave dobitnu kombinaciju.

Ime koje bi iz senke moglo da se nađe na Mondijalu je Karlosa Teveza. Posle više nego neuspešne epizode u Kini, Karlitos se vratio u Boku gde opet redovno trese mreže. U poslednjih deset utakmica je četiri puta bio strelac, a Horhe Sampaoli razmišlja o tome da ga vrati u nacionalni tim.

To bi dovelo do određenih pomeranja u napadu, to jest neko bi otpao sa dosadašnjeg spiska. Kandidat je Kun Aguero, napadač Mančester sitija se povredio i neizvestan je za SP, mada je sam rekao da će dati maksimum da se vrati na teren do Rusije. Ako bude zdrv, nekadašnji zet Maradone bi se sigurno vrtio na spisak.

Tada bi sa njega mogla da otpadnu dva kandidata. Jedan je Laurito Martinez, fenomenalni napadač Rasinga, a drugo ime je Paulo Dibala. To dovoljno govori na koliko jak tim računaju ‘gaučosi’ za najveću svetsku fudbalsku smotru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter