0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Derbi je ‘kriv’ – belgijski gigant zagrizao za napadača Zvezde!

Objavljeno: 17.04.18 u 10:36

Glavni skaut kluba iz Brisela ispratio derbi, a pogotkom golgeter potvrdio potencijal i prvo mesto na listi strelaca u Srbiji.

Utisci posle 157. derbija su se slegli, gosti otišli u svoje evropske destinacije i polako skauti spremaju izveštaje za pojedine igrače.

Kako saznaje HotSport, prvi covek skautinga Anderlehta ispratio je učinak Aleksandra Pešića. Golgeter Crvene zvezde pored postignutog pogotka dobro je odradio posao, a u Briselu u narednom periodu odlučiće se na sledeći korak.

Nema dileme da je najbolji strelac šampionata Srbije u izboru da u narednoj sezoni bude član belgijskog giganta. Vremena ima dovoljno pošto su u Anderlehtu posle pobede nad Brižom fokusirani na finiš sezone jer zaostaju za liderom samo tri boda.

Zimus je za Pešića bio spreman Bašahšehir da izdvoji pet miliona evra, ali je prodat Ričmond Boaći. Nišlija na leto možda napusti klub u slučaju ekstra ponude i profita crveno-belih koji su ga prošlog leta rekordno platili Tuluzu u iznosu od 750.000 evra.

Ovo ulaganje biće naplaćeno…

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter