0
Evroliga

FOTO: Eurohoops

EVROLIGA: CSKA preokretom do 1:0 protiv Himkija

Objavljeno: 17.04.18 u 21:24

Košarkaši CSKA savladali su Himki u prvom meču četvrtfinala Evrolige rezultatom 98:95 nakon preokreta i tako stigli do 1:0 u seriji.

Himki je sjajno otvorio meč, imali su sredinom prve deonice i 11 poena prednosti u dva navrata (23:12 i 25:14), ali su, uprkos odlasku na odmor sa 54:46, gostujući igrači poklekli u nastavku. 

Držali su se do kraja treće četvrtine, mada je CSKA polako „topio“ razliku, ali je u poslednjih deset minuta tim „Armejaca“ pokazao da je trenutno možda i najbolja ekipa Evrope, sjajno su se snašli početkom poslednje deonice, kada su utakmicu i prelomili serijom 11-0 za vođstvo 83:75, iako su gubili početkom poslednje četvrtine 75:72.

Na kraju, sjajni Rodrigez, Otelo Hanter i ekipa uspeli su da sačuvaju vođstvo i tako spreče iznenađenje, mada je izvesno da Himki neće biti „lak orah“.

Šved je ubacio 22 poena, Marković dodao šest, dok je kod CSKA odskočio Rodrigez sa isto toliko, uz podršku Hantera (18).

Udela u porazu Himkija ima i loša partija Čarlsa Dženkinsa, koji je meč završio bez poena za 20 minuta u igri.

 

Naredni meč na programu je za dva dana.

Evroliga

Rezultati

CSKA – Himki 98:95

Panatinaikos – Real Madrid

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter