0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐUKIĆ PRED POLUFINALE KUPA: Ja sam kriv za poraz u derbiju, sada nema vremena za tugovanje

Objavljeno: 17.04.18 u 17:54

Fudbaleri Partizana sutra u okviru prvog polufinalnog meča Kupa Srbije gostuju ekipu Čukaričkog, a tim povodom svoju konfenernciju za medije izneo je trener crno-belih Miroslav Đukić.

Ekipa iz Humske u ovaj susretu ulazi posle vrlo bolnog poraza u 157. „večitom derviju, ali Đukić ističe da trenutno nema vremena za tugovanje.

– Uvek posle poraza u derbiju, još kad se ne odigra kako treba, u ekipu uđe neka tuga i ona padne psihološki. Ali, nema vremena za tugovanje, očekuje nas bitna utakmica protiv Čukaričkog u borbi za finale Kupa jer želimo trofej, rekao je Đukić.

Šef stučnog štaba Partizana ističe da iako je njegov tim favorit na papiru, neće biti nimalo lako doći do pobede na „Banovom brdu“.

– Nedavno smo ih dobili 2:0 u prvenstvu, ali nije bilo lako. Dali smo golove na početku, pa je posle bilo lakše. Ipak, mi smo Partizan, favoriti smo, pa je možda i bolje što se igraju dve utakmice, jer se tako smanjuje rizik da ekipa koja je na papiru slabija prođe. Međutim, papir je jedno, a teren drugo-, oprezan je Đukić.

On je takođe prihvatio krivicu za poraz u derbiju, kojim su crno-beli praktično izgubili trku za šampionasku titulu.

– Ja sam najveći krivac, nemam nikakav problem sa tim. Uvek je trener najveći krivac, ja sam šef i moja krivica je najveća. Sigurno je da nismo dobro odigrali utakmicu, svi smo toga svesni.Sada se priča zašto nisu igrali Tošić i Suma… Posle bitke svi su generali. Mi smo pobeđivali i gubili utakmice sa njima, znamo ko su i šta su oni, nisu oni sporni. A da su igrali a mi izgubili, tekst bi bio ‘ekipa koja pobeđuje se ne menja’-, zaključio je Đukić.

Utakmica između Čukaričkog i Partizana na programu je u sredu od 18:30.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter