0
Domaći fudbal

Fudbal UEFA Europa League Group B season 2017-201 Partizan v Young Boys from left Antonov Nemanja Seydouba Soumah Bojan Ostojic Theophilus Solomon and Milan Radin Beograd, 23.11.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DEFINITIVNO: Dok se čeka šta će biti sa Sumom, Partizanov drugi najveći promašaj sigurno napušta klub na leto

Objavljeno: 17.04.18 u 10:20

Crno-beli su odlučili da ne otkupe ugovor i obavestili su Grashopers da mogu da računaju na levog beka.

Samo nekoliko mečeva odigrao je za Partizan Nemanja Antonov, koji na kraju sezone završava svoju misiju u Humskoj i vraća se u Švajcarsku.

Kako saznaje HotSport, crno-beli su obavestili Grashopers da neće otkupiti nekadašnjeg mladog reprezentativca Srbije i da posle 30. juna defanzivac postaje zvanično ponovo član kluba iz Ciriha.

Pored Antonova i Nemanje G. Miletića koji je odigrao standarno čitavu sezonu, a zimus posle dolaska iz Napretka nekoliko utakmica odradio je Slobodan Urosević.

Trener Đukic je prelomio da do kraja sezone nema mesta u takmičarskoj ekipi za Antonova, koji je mesecima u drugom planu tako da je rastanak najbolje rešenje za obe strane.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter