0
Evrokupovi

FOTO: Instagram / bonuccileo19

BONUĆI SE BAŠ IZNERVIRAO: Da sam bio u Madridu kada je dosuđen penal za Real, ne bih mogao da se kontrolišem!

Objavljeno: 17.04.18 u 13:54

Dugogodišnji fudbaler Juventusa, a sada izdajnik u očima njegovih navijača, dao je zanimljivu izjavu povodom eliminacije ‘stare dame’ iz Lige šampiona.

Dobro je svima poznat način na koji je Juventus izbačen od Reala u Madridu, nakon nadoknađenih 0:3 dosuđen je jedanaesterac u 93. minutu i Real je golom Kristijana Ronalda prošao u polufinale.

Iako je ‘na crnoj listi’ kod pristalica ‘bjanko-nera’, čak je i burno proslavio nedavni gol u Torinu protiv Juventusa, Leonardo Bonući i dalje navija za taj klub i teško mu je pao finiš meča u Madridu.

– Hvala Bogu što nisam bio tamo, ne bih mogao da se kontrolišem! – izjavio je Bonući.

– Dati Realu tri gola na ‘Santijago Benabeu’ se ne događa svaki dan. I onda ti se desi sumnjiv penal… Ali drago mi je što je Juventus pokazao da je veliki tim – ponosan je Bonući.

Ipak, zadovoljan je učinkom italijanskih klubova, jer je Roma uspela da napravi čudo i eliminiše Barselonu.

– Bila je to sjajna nedelja za italijanski fudbal. Drago mi je zbog Rimljana, a žao zbog Juvea – rekao je kapiten Milana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter