2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA POKAZALA VELIČINU: Za kraj – fenomenalne reči sa Malog Kalemegdana upućene Budućnosti (FOTO)

Objavljeno: 16.04.18 u 19:01

Na kraju cele bure koju je izazvala finalna serija ABA j.t.d. lige, Crvena zvezda je pokazala veličinu.

Nakon što smo bezmalo nedelju dana gledali i slušali teške reči, optužbe, sukobe na i van terena, saopštenja i vanredne konferencije, Budućnost je osvojila trofej ABA j.t.d. lige i obezbedila sebi mesto u Evroligi naredne godine.

Crvena zvezda to sigurno nije lako prihvatila, ali je nakon dva dana u Podgoricu ipak stiglo saopštenje u maniru velikih klubova.

– Ovim putem želim da u ime kluba, a i u svoje lično ime uputim igračima, članovima stručnog štaba kao i svim zaposlenima u klubu čestitke povodom osvajanja prvog mesta u upravo završenoj ABA ligi i plasmanu u Evroligu, stoji u saopštenju Zvezde koje je potpisao direktor Davor Ristović.

Budućnost se zahvalila na čestitkama:

– KK Budućnost Voli zahvaljuje KK Crvena zvezda na čestitkama povodom osvajanja trofeja ABA lige u sezoni 2017/18. Za nas je prvo mesto posebna čast i obaveza da i u narednom periodu budemo pravi promoteri košarke i sportskog duha, čuvajući košarkašku tradiciju naših prostora na najreprezentativniji način, saopšteno je iz Budućnosti.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter