0
Evrokupovi

SAD JE SVE JASNIJE: Bufon nepravedno isključen protiv Reala i to zbog poteza svog saigrača! (VIDEO)

Objavljeno: 16.04.18 u 19:19

Mnogo buke se podiglo oko situacije u poslednjim momentima revanš utakmice četvrtfinala Lige šampiona, između Reala i Juventusa, gde je sada već ozloglašeni sudija Majkl Oliver dosudio kontroverzni penal za Madriđane ali i isključio Đanluiđija Bufona.

Dok se oko dosuđenog jedanaesterca još i može raspravljati, da li je bilo kontakta, kolikog inteziteta ili da li je ovo bio pravi način da se razreši pitanje polufinaliste, sa sigurnošću se može tvrditi da je legenarnom Điđiju crveni karton pokazan potpuno nepravedno.

Naime, snimak priložen na kraju teksta snimljen je iz takvog ugla, da pojašnjava zašto se Majkl Oliver mašio za džep i isključio golmana Juventusa, ali i da je to bila velika greška arbitra.

Naime, nakon što je Oliver pokazao na jedanaesterac došlo je do burnih protesta igrača Juventusa, koji su engleskog sudiju okružili sa svih strana. U jednom momentu Daglas Kosta je prišao i kroz gužvu u rebra udario „delioca pravde“, koji do tog momenta, uprkos burnim protestima, nije pokazivao nameru da posegne za kartonom.

Tek kada je osetio udarac koji je došao sa boka na kojem je stajao i Bufon, koji je bio i najbliži Oliveru, ovaj mu je pokazao put ka slačionici misleći da ga je on odgurnuo.

Dakle može se reći da je crveni zasluženo pokazan ali pogrešnom čoveku. Jer nestvarno je očekivati da bi zbog glasnog protesta bilo koji sudija isključio veličnu kakva je Đanluiđu Bufon, pogotovo što je pola tima Juventusa takođe protestvovalo i zbog toga nisu sankcionisani ni žutim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter