0
Fudbal

RUSI NE ZNAJU ZA GRANICE: Medved otvara Svetsko prvenstvo?! (VIDEO)

Objavljeno: 16.04.18 u 21:08

Iz Rusije nam redovno stižu ‘ludi’ snimci, pa zašto takve ne bismo gledali i na fudbalskim terenima, čak i na Svetskom prvenstvu.

Nema sumnje da će predstojeći Mondijal biti korak napred u mnogim stvarima koje smo do sada gledali, ali Rusi ne bi bili Rusi kada nam ne bi spremili neku potpunu senzaciju.

To će, izgleda, biti medved na ‘zelenom tepihu’ pod imenom Tim, koji je slep i veoma voli loptu i ljude, pa nam tako sa utakmice treće ruske lige između Mašuka i Angušta stiže snimak kako Tim predaje loptu glavnom sudiji i aplaudira.

– Utakmicu je otvorio cirkuski medved koji će biti deo otvaranja Svetskog prvenstva – naveli su iz ruskog kluba koji je bio domaćin ove nesvakidašnje utakmice.

Da li će zaista medved biti deo Mondijala i te prve utakmice između Rusije i Saudijske Arabije, teško je reći i za sada nema zvanične potvrde osim ove najave ruskog kluba.

U svakom slučaju predstavlja novo pomeranje granice.

(Izvor: youtube / alexandrual)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter