0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NOVI TRANSFER PRED SUPERLIGU: Muta Nikolić dobio pojačanje iz Mege

Objavljeno: 16.04.18 u 18:38

Košarkaški klub Dinamik dobio je pojačanje na bekovskoj poziciji, pošto je pred takmičenje u Superligi Srbije doveo Nemanju Kapetanovića iz Mega Bemaksa.

Kaptetanović (21) je u Megu došao decembra 2016. godine iz redova Beovuka, a tokom ove sezone gotovo i da nije dobijao šansu u ABA ligi.

Trener Dejan Milojević na njega ne računa ni u predstojećem domaćem šampionatu, pa je odlučeno da je najbolje da bude prosleđen klubu sa Dorćola, koji sa klupe predvodi Miroslav Nikolić.

Podsetimo, Mega je u poslednjem periodu značajno izmenila sastav pošto su klub napustili Petar Aranitović (Lovćen), Stefan Sinovec (MZT) i Vlatko Čančar (San Pablo Burgos).

Sa druge strane u klub je pre nekoliko dana došao mladi Luka Ašćerić iz francuskog Tulona, a profesionalne ugovore potpisali su trojica osamnaestogodišnjaka Bogdan Nedeljković, Luka Cerovina i Alitin Isamilović, a takođe su produženi ugovori sa Stefanom Fundićem i Kostjom Mušidijem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter