0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Nemci podvukli ime veziste Crvene zvezde!

Objavljeno: 16.04.18 u 11:05

Tri kluba su se uverila u potencijal veznjaka crveno-belih, a uskoro bi trebalo da budu poznati naredni koraci.

Polako se otkrivaju karte evropskih klubova koji su pratili učesnike 157. večitog derbija, a kako HotSport saznaje pod lupom timova iz nemačke Bundeslige bio je Branko Jovičić.

Učinak veziste Crvene zvezde je podvučen, utisak „snimatelja“ je da je Jovičić predvodio sredinu terena kojoj je pripisana najveća zasluga za uspeh domaćina. 

Jovičića su pratili Verder, Volfsburg i Borusija Menhengladbah.

Njihovi predstavnici na čelu sa Juricom Vranješem su ispratili derbi, a uskoro bi trebalo da budu poznati sledećei koraci, kao i može li ovog leta da se odradi posao, pošto je igrač došao iz Rusije pre manje od godinu dana.

Tada su crveno-beli za Jovičića izdvojili oko 400.000 evra, i procena je da bi momak iz Raške trebalo da bude oslonac tima u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali bi Zvezda bila na potezu ukoliko bi do kraja avgusta na adresu „Ljutice Bogdana 1a“ stigla ponuda koja se ne odbija.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter