0
Košarka

EVO KAKVOG IGRAČA JE PARTIZAN DOBIO: Nagrada za Amidu Brajma koja dosta govori o njegovoj igri (FOTO)

Objavljeno: 16.04.18 u 21:30

Novo pojačanje Partizana Amida Brajma dobio je priznanje u SAD, gde je nedavno osvojio titulu u razvojnoj ligi sa Ostin Sparsima, filijalom San Antonija.

Košarkaši Partizana znatno pojačani ulaze u Superligu Srbije gde će se boriti za titulu prvaka države. U tome će im pomoći Amida Brajm, centar koji ima 24 godine i stiže iz NBA G razvojne lige.

Visoki, ali vrlo pokretljivi i skočni centar je, prema snimcima koje smo imali priliku da gledamo, prilično dobar u napadu zbog fizičkih predispozicija, a posebno je dobar u defanzivi gde neretko upiše nekoliko blokada po meču, a o skokovima i da ne govorimo.

Upravo zato Brajma je uvršten u najbolju defanzivnu petorku cele sezone u ovom takmičenju, što je svakako prestižno priznanje, pogotovo preko ‘bare’.

Navijači crno-belih će priliku da na delu vide novog centra 18. aprila kada će Partizan dočekati Vojvodinu u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ u prvom kolu Supelige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter