0
Evrokupovi

Italijanski čuvar mreže ponovo je komentarisao situaciju sa revanš meča četvrtfinala Lige šampiona.

KADA SU SE SLEGLI UTISCI: Bufon opet o Oliveru – nema šta kome da se izvinjavam!

Objavljeno: 15.04.18 u 13:57

Italijanski čuvar mreže ponovo je komentarisao situaciju sa revanš meča četvrtfinala Lige šampiona.

Uprkos odličnoj igri i tri postignuta gola Real Madridu, Kraljevski klub je sa penala stigao do polufinala.

Prekršaj je u nadoknadi utakmice napravio Benatija, a potom je zbog prigovora prvo žuti, pa potom direktan crveni karton zaradio Đanluiđu Bufon. Svašta je iskusni Italijan rekao Majklu Oliveru, zbog čega je dobio veliku podršku, ali i kritike poput Alesandra Del Pjera.

– Sve to mislim, nemam šta kome da se izvinjavam, ja sam čovek, to je moja strast, to su moja osećanja i bes. Da li je to dobro ili loše, to sam ja, nisam licemer to su moja osećanja u tom trenutku, neću da se krijem i da gutam reči. Sve bih ponovo rekao, možda blaže, ali rekao sam ono što mislim, rekao je Bufon, a potom detaljno obrazložio situaciju:

– Nije trebalo da svira penal, sudija sa više iskustva to ne bi uradio. Nisam ja ljut na njega, ne želim mu ništa loše, ali to je jednostavno bila prevelika utakmica za njega, posle koje se svi osećamo prevareni. I niko nam to neće vratiti, ja sam Juventino, ali i Italijan, pre svega, žestoko sam navijao za Romu u utorak. Uspeli su, mi nismo, nisu nam dali da napravimo čudo. Gubio sam i veće mečeve, mnogo veće od ovoga, ali ovo je sigurno najuzbudljiviji koji sam iskusio u životu. Da je bio neki iskusniji sudija, on ne bi svirao penal, to jeste sumnjiva situacija, ali nije penal, pogotovo ne u tom trenutku. Nemam šta da se branim od bilo koga, ja branim svoj tim i onih 5.000 što je došlo u Madrid jer je verovalo u nas. Morao sam da kažem to što mislim, a baš me briga da li će neko misliti da sam uništio svoju reputaciju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter