0
Evropske lige

DERBI FRANCUSKE: PSŽ dao Monaku sedam golova i na spektakularan način osvojio titulu (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.18 u 23:49

U derbiju Lige jedan između prvoplasiranog PSŽ-a i drugoplasiranog Monaka, domaćin je slavio sa neverovatnih 7:1.

Pari Sen Žermen je sedmi put šampion Francuske, ali na kakav način – fenomenalan. ‘Svecima’ je bila potrebna pobeda u 33. kolu protiv najbližeg pratioca Monaka sa 14 bodova manjka, a četa Unaja Emerija ne da je slavila, već je demolirala ‘kneževe’ – 7:1.

PSŽ je poveo golom Selsa već u 15. minutu. Samo dva minuta kasnije Kavani je povisio na 2:0. Kada je Di Marija u 20. minutu pobegao odbrani Monaka i pogodio za 3:0 mogla se naslutiti katastrofa gostiju. Selso je sedam minuta kasnije povisio na 4:0, a Roni Lopes je u 38. minutu postigao počasni gol za Monako.

U 51. minutu sjajnu kontru je povukao domaćin, Pasotre je uposlio Kavanija, ovaj nije bio sebičan, nastavio je do Di Marije, a Argentinac je drugi put bio precizan. Nemoć Monaka videla se u 76. minutu kada je Falkao zatresao svoju mrežu za 6:1. Konačnih 7:1 za titulu prvaka postavio je Draksler u 86. minutu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter