4
Evrokupovi

POLUFINALE LIGE ŠAMPIONA: Ako nas u Ligi Evrope čeka uzbuđenje, šta tek reći za ovaj žreb! (FOTO)

Objavljeno: 13.04.18 u 13:15

U četvrtfinalu Lige šampiona smo gledali atomski fudbal, a posle današnjeg žreba u Nionu nema razloga da tako ne bude i u polufinalu.

Liverpul, Roma, Bajern Minhen i Real Madrid izborili su mesta među četiri najbolja tima u Evropi, a nema mnogo onih koji su prognozirali baš ove timove u polufinalu Lige šampiona.

Baš zato je bilo vrlo zanimljivo videti kakav će biti ishod žreba u Nionu, prilikom kog je i ovog puta pomoćnik Đorđu Marketiju bio ambasador ovogodišnjeg finala Andrej Ševčenko.

Legendarni ukrajinski napadač putem kuglica nam je zasigurno doneo nova uzbuđenja.

POLUFINALE LIGE ŠAMPIONA:

Bajern Minhen – Real Madrid

Liverpul – Roma

Prvi mečevi igraju se 24. i 25. aprila, dok će revanši biti na programu 1. i 2. maja. Finale je zakazano za 26. maj na Olimpijskom stadionu u Kijevu.

Odlučeno je i da će u finalu formalni domaćin biti pobednik prvog para.

Ono što posebno bode oči jeste da je Roma počela sa prodajom karata za revanš meč sa Liverpulom mnogo pre današnjeg žreba i zaista se to obistinilo. Slučajnost?

0
0

4 Komentara

  1. Da ne beše Bjeline želje ljudi ne bi znali za BSK i Žila Rimea…Ko je vlasnik sporta??Santjago Bernabeo se izvinjavao Milošu Milutinoviću 1955 kad je Franko prvi put pokrao crno bele , 1966 je posebna priča Santjago nije hteo da ode sa sveta a da se ne obelodani ko je bio Franko. Crno beli su bili kao sada Barsa i rasformirani su 1966 god.Englezi su pokrali nemce dali dva neregularna gola u finalu 1966.

    Real vlasnik KEŠ sad LŠ ko Cz lige u ex yu sad srb

    0
    0
    Odgovori
  2. Toliko su bahati u nameštanju da to i više ne kriju 2 SATA pre žreba pokazao mi čovek na zvaničnom sajtu Rome kako je već u prodaji utakmica 02.05.2018 ROMA LIVERPOOL koga bre pravite budalom…. Sve je postalo mapetšou… Zgadio mi se fudbal a pratim ga od rođenja

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter