3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Pretnje klanjem Zvezdinim igračima i incident na konferenciji u Podgorici, teorija zavere drma Ligu šampiona

Objavljeno: 13.04.18 u 23:30

Očekivano, današnji dan je obilovao uzbuđenjima, ali nažalost malo toga možemo opisati kao lepo ili pozitivno.

Dan je ‘otvorila’ informacija koja bi veoma lako mogla da označi i početak ogromnog skandala u koji će umešana biti UEFA.

Nedugo potom stigla je užasna vest iz Podgorice, gde su nepoznati vinovnici košarkašima Crvene zvezde pretili klanjem?!

Ipak, pre nego što su košarkaši crveno-belih preuzeli „glavnu reč“, usledili su žrebovi za evrokupove.

Tako će nam Liga Evrope doneti jedan spektakl, dok je žreb za Ligu šampiona potvrdio informaciju od pre par sati i praktično najavio velike sumnje u regularnost takmičenja. 

Usledilo je zatišje koje je prekinuo evrogol reprezentativca Srbije o kom će se još dugo pričati, kao i veliko pitanje – šta će biti sa sistemom takmičenja u Srbiji?

Sam smiraj dana protekao je u pažnji upućenoj dešavanjima u Podgorici, najviše je „odskočio“ incident na konferenciji za medije između jednog novinara i Dušana Alimpijevića, Zvezdinog trenera.

A nedugo potom, nakon očajnog suđenja u „Morači oglasio se i Nebojša Čović porukom koja bi sutra itekako mogla da odjekne.

 

0
0

3 Komentara

  1. Odmah neke teorije zavere,nisi navikao da ti gubi mutant,covicu ti si najveci KANCER koji treba iskoreniti !!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter