1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLEDI ODLUKA: Zvezda sa novim kapitenom u ‘večitom’ derbiju

Objavljeno: 13.04.18 u 10:54

Nastup Holanđanina posle duge pauze je još pod znakom pitanja, a prvi kapiten biće na klupi za rezerve.

Trenira Mičel Donald punim gasom vec desetak dana, ali kako saznaje HotSport njegov nastup od starta u 157. ‘večitom’ derbiju je još pod upitnikom. Trener Vladan Milojević je poznat da ne želi mnogo da reskira sa ‘rovitim igracima’, a sto se tiče Vujadina Savića iskusni defanzivac je prošao testove i spreman je za borbu sa napadačima Partizana.

Ukoliko Holanđanin ne bude počeo mec crveno-beli će imati novog kapitena pošto je planirano da Nenad Milijaš bude na klupi.

Tokom sezone Donald je uglavnom nosio kapitensku traku koju će ako ne dodje do obrta verovatno poneti Savić, a njegov zamenik je Filip Stojković.

Protiv Zemuna na poslednjem prvenstvenom meču trojka nije igrala, pa je ekipu predvodio Nenad Krstičić. Domaćin danas ima poslednji trening pred derbi, a zatim igrači odlaze u karantin u klupski hotel.

0
0

1 Komentara

  1. Ako sutra kapiten Zvezde bude crnogorski reprezentativac Stojković, onda u Zvezdi nešto ne funkcioniše! Ne može se kapiten postavljati dekretom menadžmenta, već to treba urade igrači međusobom, tajnim glasanjem, u svlačionici! Crnogorski reprezentativac Stojković nije zaslužio da bude kapiten, jer smo skoro sve golove, ovog proleća, primili preko njegove strane, zbog njegove neodgovorne igre. Naime, crnogorski reprezentativac igra komotno i neodgovorno i ne vraća se na vreme, iz napada!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter