0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Fulham FC

ALEKSANDAR MITROVIĆ: Voleo bi da Jokan i ja ostanemo!

Objavljeno: 13.04.18 u 19:45

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović govorio je o menadžeru Slaviši Jokanoviću, ali i šansi da njih dvojica ostanu u Fulamu i sledeće sezone.

Aleksandar Mitrović se preporodio dolaskom u Fulam, a najveće zasluge za sve to ima menadžer tima sa Krejven Kotidža Slaviša Jokanović. Bivši fudbaler Partizana je već postigao devet golova, u dobroj je formi pred Mondijal u Rusiji, a evo šta kaže o svom strategu.

– Slaviša je sjajan trener. Toliko mnogo mi je pomogao. Svi moramo da ga sledimo. Nije lako igrati fudbal kakav on želi, jer je Čempionšip veoma zahtevan fizički i sa te strane veoma teško takmičenje. Ali, imamo kvalitetne igrače koji znaju da igraju po sistemu koji želi Jokanović. Dve godine zaredom Fulam igra najlepši fudbal u ovoj ligi. I tačno možete da uočite Slavišin pečat. Mi smo tu da sledimo njegove ideje i zamisli – istakao je Aleksandar Mitrović za engleske medije.

‘Mitroglicerin’ je istakao da ako se pojavi mogućnost da ostane u Fulamu da će to uraditi bez razmišljanja.

– Ako bude postojala bilo kakva šansa, voleo bih da ostanem u Fulamu. Ali, hajde, najpre da završimo sezonu kako želimo, pa me čeka Mundijal. Moj agent će se baviti pitanjima mog transfera, ali ovde imam trenera koji me želi.

Neizbežna tema je bio i Rafa Benitez, tvrdoglavi menadžer Njukasla.

– Bilo mi je teško u Njukaslu pod Rafom Benitezom. Nisam igrao dovoljno, uglavnom sam bio na klupi. Igrao bih tek 10-15 minuta, kad su utakmice već bile odlučene. To je bio težak period… Nisam bio srećan, naravno. Pokušao sam da ostanem pribran, da nastavim da radim jako, ali nisam bio miran. Ovo je godina Svetskog prvenstva, bile su mi potrebne utakmice – zaključio je Mitrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter