4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDAR DŽIKIĆ: Nisam zadovoljan, apsolutno nisam!

Objavljeno: 13.04.18 u 22:39

Košarkaši Budućnsti slavili su večeras na domaćem terenu protiv Crvene zvezde rezultatom 78:77 i na taj način poveli sa 2:1 u finalnoj seriji ABA lige.

Uprkos tome što je njegova ekipa ovim trijumfom stigla na pobedu od trofeja i plasmana u Evroligu, trener Podgoričana Aleksandar Džikić izrazio je nezadovoljstvo načinom na koji je njegov tim odigrao u završnici.

-Nisam zadovoljan. Apsolutno nisam. Feldin koji je sve pogodio, sam pri poslednjem šutu. Lesor nezagrađen u reketu iz odbojke maši zicer… a mi se radujemo kao da smo uradili ne znam šta… To ne može tako. Tako se ne osvaja titula. Dođemo do predniosti, pa ih vratimo našim lošim odlukama. Imali smo lošu selekciju šuta, nismo poštovali koga da napadamo… Oni su preiše kvalitetna ekipa da to ne kazne. Iskren da budem, uzdržan sam…-, rekao je Džikić posle utakmice.

On je takođe istakao da njeova ekipa sutra mora mnogo pametnije da odigra, ukoliko želi do trijumfa vrednog titule.

-Moramo da znamo koga napadamo, kada napadamo, šta radimo… Moramo mnogo bolje. Igramo protiv evroligaške ekipe, odlične evroligaške ekipe, koja je motivisana da brani ono što ima-, kazao je Džikić.

Trener Budućnosti zatim je pojasnio šta konkretno zamera svojim pulenima.

-Koliko smo imali situacija koš i faul Zvezde? Pa onda se igrač uhvati za glavu i kaže – ‘pa, htio sam’. Koliko smo mi imali koš-faul situacija? Igra se, bre, za titulu. Nemoj da se zafrkavamo… To moramo da učimo od njih, oni su to naučili u Evroligi-, kazao je Džikić.

0
0

4 Komentara

  1. Pa normalno da nisi zadovoljan kada igra osam na pet( da budem jasniji pet igraca Buducnosti plus tri sudije protiv petorke zvezde) to bi i slep video Dzikic je dobar trener i voleo bih da ga vidim na klupi zvezde ali njega je sramota sta se radi i na ovakav nacin da osvoji ABA ligu sramota

    0
    0
    Odgovori
  2. “Bilo bi potpuno nezasluzeno da Buducnost ne uzme ABA titulu. Direktnog konkurenta su dobili u 4 od 5 utakmica. Dva puta u gostima.” Džikić Gordić Alimp Lebranko….

    0
    0
    Odgovori
  3. E ti si mi neki ekspert, nisi možda zadovoljan sudijama koji moraju da sviraju sve moguće kontakte za budućnost tako da je sad 2:1 za sudije a vas nema nigde ,u prevodu katastrofalna igra budućnosti protiv loše zvezde ali zato sudije poklanjaju preko 10 poena po utakmici u prevodu zvezda treba da povuče igrače sa parketa pa nek igraju sudije koje inače daju ,poklanjaju slobodna bacanja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter