2
Evrokupovi

TREBALO JE DA NOKAUTIRA SUDIJU: Zanimljiva kritika legendarnog fudbalera Juvea Bufonu

Objavljeno: 12.04.18 u 18:02

Juventus je ispao, Real prošao, a mediji na Apeninima se utrkuju ko će senzacionalniju reakciju neke od bivših legendi ovog tima da izbaci.

Tako je na red došao i Stefano Takoni, legendarni čuvar mreže torinskog giganta, koji je 

Takoni, poznat kao izuzetno temperamentan, imao je više nego zanimljiv savet za Đanluiđija Bufona:

– Da sam bio na Bufonovom mestu? Udaranje sudije je privlačan način za završetak jedne velike karijere, rekao je za radio Monte Karlo.

Veruje da je arbitar Oliver pogrešio u oba slučaja, i kod penala, ali i kod Bufonovog isključenja:

– Penal se ne svira u 95. minutu za takav start! Logično je da su svi bili pod tenzijom, to ne može tad da se svira! 

 

Nema dilemu – krivac je Pjerluiđi Kolina:

– On je korumpiran. Isto je uradio i 2000. protiv Peruđe, ima loše namere protiv Juventusa. Prvi čovek za suđenje u Evropi mora da se menja na svakih par godina. A što se tiče utakmice, ovo je odličeno za stolom, Juve je morao da bude eliminisan, sada je samo servirano. A sve to šteti fudbalu. Poznato je ko sedi za tim stolom, i zašto sudije sude na štetu Italijana… Kada malo bolje pogledam, neverovatno je da Kristijano Ronaldo nije dobio crveni karton. A neobjašnjivo je i što je Serhio Ramos sedeo na klupi Reala, maltene, iako je suspendovan. Odvratno… Romi svi čestitaju pobede, a kad Juve izgubi, svi ga pljuju. Žao mi je zbog toga, zaključio je Takoni.

 

0
0

2 Komentara

  1. Koja glupost. Pa da je sudija bio na strani Reala onda nebi ponistio cist gol Iska za 1:1 gde bi zatim vec tada bilo sve reseno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter