2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

IZ BUDUĆNOSTI PORUČUJU: Ukoliko osvojimo ABA, sigurno igramo Evroligu

Objavljeno: 12.04.18 u 19:15

Tokom današnjeg dana u medijima se pojavila informacija da Budućnost neće moći da igra Evroligu čak ni ukoliko osvoji regionalno takmičenje, iz razloga što dvorana „Morača“ ne ispunjava propisane standarde najelitnijeg evropskog takmičenja.

Međutim na to su munjevito odreagovali iz redova podgoričkog kluba, čiji je predsednik Dragan Bokan za „Sport klub“ istakao da će njegov tim ukoliko to zasluži na terenu sigurno igrati Evroligu.

-Napisi u medijima i navodi da Budućnost neće moći da igra Evroligu ni ako osvoji titulu u ABA ligi me čine zadovoljnim i srećnim, jer pokazuju da smo moćan klub i da nas se rivali plaše. I treba da nas se plaše, a plašiće nas se i u godinama koje slede. Znamo vrlo dobro iz koje kuhinje stižu informacije o problemima sa dvoranom. Već sam više puta rekao, ali nije mi teško da ponovim. Poručujem svima koji su zabrinuti za to da li će Budućnost igrati Evroligu ili ne, ako na sportskom terenu izborimo pravo za elitno takmičenje, razloga za brigu nema. Sigurno ćemo biti u Evroligi-, rekao je Bokan.

Trenutni rezultat u finalnoj seriji između Crvene zvezde i Budućnosti iznosi 1:1, a do trofeja i plasmana u Evroligu doći će ekipa koja prva ostvari tri pobede.

Treća utakmica finala na programu je sutra od 20:00 časova u dvorani „Morača“,

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter