0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

HOĆE LI ISTERATI SVOJE DO KRAJA: Ukoliko Janakopulos obistini pretnje, PAO plaća ogromnu novčanu kaznu!

Objavljeno: 12.04.18 u 20:06

Današnji sastanak Borda Evrolige je uz odluku o proširenju takmičenja doneo i dosta bure, a u centru pažnje bio je ekscentrični vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos.

Janakopulos je sednicu u Madridu napustio pre njenog završetka, izrevoltiran činjenicom da ga predstavnici ostalih klubova nisu podržali u pokušaju da skine jednogodišnju suspenziju i novčanu kaznu, koju mu je izrekla Evroliga zbog nanošenja štete ugledu takmičenja. Nakon sastanka on je najavio i moguće napuštanje takmičenja od strane njegovog tima.

Ipak to neće ići tako lako pošto najelitnije evropsko takmičenje ima svoja propise, na koje su se svi učesnici obavezali od početka primene novog formata.

Pošto je Panatinaikos jedan od 11 klubova koji su sa Evroligom i njenim strateškim partnerom kompanijom IMG potpisali ugovor na 10 godina, atinski klub bi u slučaju istupanja iz takmičenja morao da plati kaznu od čak 10.000.000 evra, piše specijalizovani sajt „Eurohoops“.

Dakle ukoliko zaista namerava da sprovede svoje pretnje do kraja Janakopulos će morati da zavuče ruku duboko u džep.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter