0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆ PRED TREĆI MEČ FINALNE SERIJE: Ne pitamo se mi sve, ali ni Zvezda

Objavljeno: 12.04.18 u 16:19

Aleksandar Džikić, trener košarkaša Budućnosti koji u Podgorici dočekuju Crvenu zvezdu u okviru trećeg finalnog meča ABA lige, govorio je o ovom meču na konferenciji za medije.

Iako bi ovaj meč mogao da nosi težinu plasmana u Evroligu, Džikić ističe da njegovi košarkaši ne razmišljaju o tome:

– Budućnost igra da osvoji trofej ABA lige. Nas trenutno zanima samo trofej. To će ostati zapisano u istoriji kluba i grada i predstavlja nešto na čemu će nastaviti da rade i ljudi posle nas. Evroliga je posledica i nastavak osvajanja ABA lige. Nas prvo zanima trofej, jer mislim da smo zaslužili da budemo u borbi za trofej, rekao je Džikić.

Potom je dodao da iako ne zavisi sve od njegovih igrača, isto važi i za Crvenu zvezdu:

 Ono što zavisi od nas probaćemo da uradimo najbolje što možemo. Sada smo u istoj situaciji kao i Crvena zvezda. Bitno je da igrači znaju za šta se bore, a siguran sam da znaju. Crvena zvezda sve što želi da napravi mora da zasluži, baš kao i mi. Ne sumnjam da će i oni poput nas imati isti pristup utakmicama u Podgorici.

Za kraj, prokomentarisao je i atmosferu oko kluba:

– Velika košarkaška energija se oseća u gradu i klubu, odavno nije bilo tako. Treba da očekujemo bolju Crvenu zvezdu nego u Beogradu, ali ni mi nismo bili baš perfektni i možemo igrati bolje. Siguran sam da će podrška sa tribina biti kao nikada. Imamo dobru priliku, zaključio je popularni Džile.

Susret je na programu sutra od 20 časova u hali „Morača“ u Podgorici, a trenutni rezultat u seriji je 1:1.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter