4
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

BORJAN PRED PARTIZAN: Mogu da pričaju šta hoće, oni jure nas

Objavljeno: 12.04.18 u 18:34

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana po 157. put odmeriće snage ove subote, a jedan od glavnih aktera večitog derbija trebalo bi da bude Milan Borjan, golman crveno-belih.

Pred duel sa večitim rivalom, Borjan je istakao da su on i njegovi saigrači rastrećeni:

– Kako se kaže – treći derbi, treća sreća. Mi smo rasterećeni i mirni pred meč koji može da odluči dosta toga. Oni moraju da jure nas, mi ne moramo da jurimo nikoga, niti želimo to da radimo. Računica je jasna – šest bodova prednosti je u našim rukama. Šampionat je u našim rukama i mi se pitamo, rekao je na početku intervjua datom Blicu.

Istakao je da jeste važno da mreža ostane netaknuta, ali ipak nešto želi više od toga:

– Mirna mreža je korak bliže ka tituli. Derbi je specifičan i svašta može da se dogodi, međutim sada smo u situaciji da se Zvezda pita. Voleo bih da na terenu budu suncobrani i ležaljke. Šalim se. Iskreno, ne bih želeo da se derbi završi sa “nulom”. Dugo nismo pobedili Partizan, mislim poslednjih šest utakmica, i vreme je da obradujemo svoje navijače.

Iz tabora crno-belih u poslednje vreme provejava blagi optimizam da, nakon prepolovljene prednosti Crvene zvezde zbog podele bodova pred početak plej-ofa, mogu i do preokreta na tabeli, što su učinili prošle sezone:

 

– Mogu oni da pričaju šta žele i mogu da nam prete. Šta je bilo, bilo je i niko od nas ne razmišlja o prethodnoj sezoni. Zvezda gleda sebe i tabelu. A na tabeli piše da smo prvi. To znaju i komšije. Nikada se nisam plašio pretnji, zaključio je Borjan.

Utakmica na stadionu „Rajko Mitić“ počinje u 18.30.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter