7
Domaći fudbal

ZVEZDA POTVRDILA: Zabranjeni ne mogu na istok, tri frakcije Grobara odvojene na ‘jugu’!

Objavljeno: 11.04.18 u 16:25

Bezbednosni rizik pred 157. večiti derbi je veliki, a dodatno ga otežavaju sukobi između samih Grobara.

U decembru smo videli nemile scene na ‘jugu’, kada je grupa ‘internacionalca’ gola i prebijena izbačena sa tribine. Od tada su Grobari napravili novu podelu, a od dve ‘zaraćene’ strane, tu su sada tri.

Crvena zvezda je danas obavestila javnost da će Grobari biti podeljeni na tri dela, ali samo na južnoj tribini. To znači da Zabranjeni neće biti pušteni na ‘istok’.

Naime, oni će biti smešteni u kavezu između ‘juga’ i ‘istoka’, Grobari jug će biti na ‘jugu’, dok će Partizanovci Miloša Radisavljevića Kimija u kavez između ‘juga’ i ‘zapada’.

0
0
7 Komentara
  1. Sta je sledece??
    Odlaganje meca za deset dana kako bi se kompletirali,zatvaranje tribina,Jos uvek se ne zna ko sa sigurnoscu sudi (zivi bili pa videli da na kraju I nece suditi Mazic)
    Onaj Gore vidi sve,zato I nisu zadnjih desetak derbija dobili,nece ni ovaj. Partizan prosle sezone uzeo duplu krunu na pravdi Gospoda Boga,kao tim I na terenu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve ih pustiti na jug bez kaveza četiri sata pre meča, i zaključati ih Pričinjenu štetu plaća partizan, usluge prve pomoći plaćaju učesnici sukoba.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter