0
Evrokupovi

SPORT NA TV: Liga šampiona u Minhenu i Madridu, a u noćnim satima – poslastica za srpske NBA fanatike!

Objavljeno: 11.04.18 u 08:50

Ove srede gledaćemo najbolji evropski fudbal u večernjim satima, a onda pravo uživanje za ljubitelje košarke dva sata iza ponoći.

Kao i prethodnog dana, kada su dnevni termini mirovali, a večernji napravile pravi ‘bum’ u sportskom svetu, tako će biti i danas.

Liga šampiona igraće se večeras u Minhenu i Madridu, nakon čega ćemo dobiti preostala dva polufinalista najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

RTS se već oprostio od Juventusa u duelu sa Realom, pa je odlučio da prenosi meč između Bajerna i Sevilje sa ‘Alijanc arene’ koji počinje u 20:45h.

U istom terminu ‘kraljevski klub’ i ‘Stara dama’ će se sastati na ‘Santjago Bernabeu’ uz prenos na petom programu TV ArenaSport.

Ljubitelji igre pod obručima večeras, tačnije, noćas će uživati jer se u odlučujućem meču za ulazak u NBA plej-of sastaju Minesota Timbervulfsi našeg Nemanje Bjelice i Denver Nagetsi našeg Nikole Jokića.

Taj susret počinje u dva sata posle ponoći na SportKlubu 2 i sasvim sigurno će okupiti veliki broj gledalaca jer je ulog veliki, a radi se o sudaru dvojice srpskih reprezentativaca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter