0
Evrokupovi

FOTO: fcbarcelona.com

ODLAZAK JOŠ JEDNE VELIČINE: Inijesta odigrao poslednji meč u Ligi šampiona

Objavljeno: 11.04.18 u 12:14

Fudbaleri Barselone eliminisani su u četvrtfinalu Lige šampiona, a to najverovatnije znači i oproštaj od žive igračke legende Andresa Inijeste.

Dosta se pričalo o odlasku Andresa Inijeste iz Barselone, da bi on potpisao doživotni ugovor sa katalonskim klubom. Međutim, nakon eliminacije od Rome u četvrtfinalu Lige šampiona, čuveni španski vezista izjavio je da je to bio verovatno njegov poslednji meč u elitnom takmičenju.

– To je realna mogućnost i zato me eliminacija još više boli. Niko nije ovo očekivao posle vođstva koje smo imali, ali kada napraviš mnogo grešaka i ne adaptiraš se na utakmicu, može i to da se desi – rekao je Inijesta.

Španski ‘virtuoz’ žali i za osvajanjem ‘ušatog’ pehara, koji bi bio njegov peti u karijeri.

– Razočaranje je ogromno. Imali smo sjajnu sezonu, uz mnogo nade u osvajanje Lige šampiona, ali sada je to gotovo – istakao je Andres Inijesta.

Ako je Barseloni za utehu, nadomak je titule u Španiji, a u finalu Kupa Kralja 21. aprila će igrati protiv Sevilje na stadionu ‘Vanda Metropolitano’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter