0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NIKOLA IVANOVIĆ: Plaši me ovakva Zvezda!

Objavljeno: 11.04.18 u 14:10

Plejmejker podgoričke Budućnosti istakao je da ga plaši ovakva Crvena zvezda i uzda se u huk sa tribina dvorane Morača.

Posle dve bitke stanje na terenu je izjednačeno – 1:1. Serija se sada seli u Podgoricu gde blagu ulogu favorita u 80 minuta meča imaju plavo-beli. Ipak, plejmejkera Đetića brine Crvena zvezda koja se brzo oporavila od šoka.

– Realno, da je neko pre ove serije nudio ovo, mislim da bismo svi prihvatili i potpisali, tako da 1-1 znači. Ali ono što brine je Zvezdina reakcija koja je bez dana pauze uspela da odigra jednu vrhunsku utakmicu pogotovu u odbrani. Mislim da joj je osvajanje titula u neku ruku i navika i sigurno to želi da uradi. Međutim, sad je utakmica kod nas kući i nadam se da će biti kvalitetna – rekao je Ivanović.

Sjajni šuter se nada da će dobra energija njegovom timu doneti dve pobede u Morači, Varvari su igrač više kraj terena.

– U Morači se nikada do sada nije igralo finale i nadam se da će biti jedna dobra energija. To je stvar na koju se manje-više i oslanjamo, ali kanalisanje tog nekog pritiska će biti ključno u naredne dvije utakmice. Mislim da je dosta pogrešno igrati utakmice impulsivno, jer se igra na tri pobede i ono što ti treba je hladna glava u svakom trenutku – zaključio je Ivanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter