2
AdmiralBet ABA Liga

NEZAPAMĆENO INTERESOVANJE ZA MEČ SA ZVEZDOM: Iz Budućnosti poručuju- Popunili bi i fudbalski stadion

Objavljeno: 11.04.18 u 17:31

Košarkaški Budućnosti ove sezone su po prvi put stigli do dugo isčekivanog finala ABA lige, a sada se nadaju da bi ovaj uspeh možda mogao biti krunisan i trofejom.

Finalna serija plej-ofa regionalne lige između Crvene zvezde i Budućnosti izazvala je nezapamćeno interesovanje u Podgorici, koje je dodatno poraslo nakon brejka ekipe Aleksandra Džikića u Beogradu.

Posle dve utakmice u srpskoj prestonici serija se seli u dvoranu „Morača“, koja će prema najavama iz redova crnogorskog šampiona biti mala da primi sve zainteresovane.

– Klubu se sa upitima za rezervacije karata i uplatama na žiro račun do sada obratilo preko 8.000 građana, očekivano je da će trebovanje karata dostići cifru od preko 10.000, a sva se odnose na komplet karata za obe utakmice-, navodi se u saopštenju Budućnosti.

Iz podgoričkog kluba navode i da ne znaju da li će ulaznice uopšte biti puštene u slobodnu prodaju, kao i da uz 300 godišnjih karata još 1.200 otpada na sponzore i prijatelje kluba.

– Jasno je da je nemoguće izaći u susret svim zainteresovanima koji žele da prisustvuju utakmici. KK Budućnost Voli će pokušati da izađe u susret, u skladu sa mogućnostima, i u toku sutrašnjeg dana informisati javnost da li će na dan utakmice i kada biti prodaje karata na šalteru SC Morača, što će biti vrlo teško. Na osnovu trenutne potražnje izvesno je da bi publika koja želi da prisustvuje meču Budućnost Voli – Crvena zvezda ispunila gradski stadion u Podgorici, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se takođe navijačii Crvene zvezde upozoravaju da „zbog lične bezbednosti ne unose na utakmicu navijačke rekvizite i obeležja svog kluba”.

Treća utakmica finalne serije na programu je u petak od 20:00 časova.

0
0

2 Komentara

  1. Слиједи им хладан туш у морачи!!!Наравно да ће евролигаш Црвена Звезда остварити најмање једну побједу у Морачи!!!Судије ће покушати наравно да све ураде да до тога не дође,зато је и унајмљен јавор!!!!Ајмо Звездо јако против будућности судија и осталих душмана!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter