0
Evropske lige

NENAD TOMOVIĆ: Verujem u opstanak u ligi!

Objavljeno: 11.04.18 u 15:06

Fudbaleri Kjeva nesrećno su poraženi od Napolija u gostima u 31. kolu Serije A, iako su imali vođstvo do pretposlednjeg minuta.

Najzapaženiji igrač u ekipi iz Verone bio je srpski fudbaler Nenad Tomović. 30-godišnjem defanzivcu je veoma žao zbog propuštene prilike da se osvoje sva tri boda na terenu jedne od najjačih ekipa u prvenstvu.

-Zaista je šteta jer smo igrali dobro, pogotovo u defanzivi. Žao mi je što nismo osvojili bodove, jer su nam veoma značajni u borbi za opstanak. Sve je bilo gotovo za samo tri minuta. Ovo nam je još jedan udarac, posle onog koji smo doživeli sa Sasuolom. Moramo da budemo mentalno jaki, da što pre zaboravimo ovaj duel i da spremni dočekamo meč sa Torinom, kako bi što pre stigli do mirnije pozicije na tabeli – kaže Tomović, koji je bio najbolje ocenjeni fudbaler u ekipi Kjeva na toj utakmici.

Srbin veruje da je samo pitanje momenta kada će njegov tim početi da osvaja bodove.

-Kolo sreće mora da se okrene na našu stranu. Od starta sezone razmišljamo na pravi način, na poslednje četiri utakmice smo dobro igrali. Bićemo pažljiviji i koncentrisaniji jer igramo za opstanak u ligi. Ima još mnogo da se igra i probaćemo što pre da dođemo do našeg cilja – objasnio je Tomović.

Defanzivac Kjeva veruje da je njegova ekipa dovoljno iskusna da pronađe mentalnu snagu da što pre obezbedi opstanak u ligi.

-Tim se ranijih sezona mučio da preživi u ligi, igrači dobro razumeju ove situacije. Svako od nas mora da pruži malo više za naš konačan cilj. Moramo da se dignemo i krenemo napred – zaključio je Tomović.

U narednom kolu Kjevo dočekuje Torino i taj meč je na programu u subotu od 18 časova. Kjevo je trenutno na 15. poziciji Serije A sa 29 bodova, što je za dva poena više od Krotonea koji je prvi tim u zoni ispadanja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter