0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

BOGOSAVAC SE VRAĆA NA TEREN: Puškarić toliko zna fudbala, mogao bi i na gol da stane

Objavljeno: 11.04.18 u 12:32

Povreda u finišu prvog poluvremena meča protiv Spartaka, u okviru 29. kola Super lige Srbije, prvi put od početka sezone odvojila je Miroslava Bogosavca od startne postave.

Vihorni levi bek Čukaričkog je zbog problema sa zadnjom ložom propustio duel protiv Voždovca, ali ovaj protiv Radničkog iz Niša na ‘otvaranju’ plej-ofa neće.

– Zalečio sam povredu i trebalo bi da se nađem u timu za meč sa Radničkim. Što se tiče utakmice, nema sumnje da nas očekuje jedan težak duel u borbi za Evropu. Duel koji dosta znači za oba kluba i mislim da će publika moći da vidi jedan dobar fudbal – rekao je Bogosavac koji se osvrnuo na to što trener Nenad Lalatović zbog suspenzije neće voditi ekipu:

– Svakako ćemo dobiti pravovremene informacije od šefa Lalatovića i njegovih saradnika. To ne bi trebalo da predstavlja veliki problem.

Bogosavca je, na veliko iznenađenje mnogih, pored leve aut linije u meču protiv Voždovca zamenio štoper Darko Puškarić. I sudeći po izjavi svog saigrača, dobro je obavio posao.

– Iskreno, i ja sam se iznenadio kada sam video Puškarića na poziciji levog beka, ali on je igrač koji može da odigra dobro na svim pozicijama. Zna dosta fudbala, tako da se ne bojim da stane i na gol – kroz osmeh je rekao Bogosavac.

Posle Radničkog sledi duel protiv Partizana u Kupu, a zatim i meč sa crno-belima i Zvezdom u prvenstvu kao najava teškog rasporeda za Brđane.

– Svakako da nas čeka težak raspored iz kojeg očekujem što bolje rezultate. Partizan je favorit u mečevima sa nama, ali verujem da bi jednim maksimalnim zalaganjem mogli da dođemo do pozitivnog rezultata – rekao je naš levi bek koji se osvrnuo na to da li bi Čuki psihološki više odgovaralo da Partizan pobedi ili izgubi u večitom derbiju:

– Nama je najbitnije šta ćemo mi uraditi. Ne opterećujem se Partizanovom utakmicom protiv Zvezde za vikend.

Intersovalo nas je i to da li je Bogosavac toko sezone barem jednom u sebi pomislio “dosta, ne mogu više’, s obzirom na to da je proveo svaki sekund na terenu.

– Nije mi bilo teško s obzirom na to da svaki igrač ima želju za novim dokazivanjem. Jednostavno mi prija kada sam na terenu – jasan je bio Bogosavac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter