0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Fulham FC

FULAMOV SAN SE NASTAVLJA: Pobeda Vile, Jokan i Mitar sada drugi na tabeli (VIDEO)

Objavljeno: 10.04.18 u 23:05

Četiri kola pre kraja takmičenja u Čempionšipu Fulam se nalazi na poziciji ‘dva’ koja vodi direktno u Premijer ligu sledeće sezone.

Čekao je Fulam ‘kiks’ Kardifa i dočekao ga je već na prvom koraku. Velšani su sa minimalnih 1:0 poraženi od rivala za Premijer ligu Aston Vile. Gol za bivšeg šampiona Evrope postigao je Griliš u 85. minutu. Marko Grujić je za Kardif odigrao svih 90 minuta.

Fulam je poraz Kardifa dočekao spreman. Četa Slaviše Jokanovića je na svom Krejven Kotidžu sa 1:0 savladala Reding. Gol odluke postigao je Johansen u 25. minutu, a Mitrović je ostavio dobar utisak, ikao sada nije zatresao mrežu.

Jasno je da će Vulvs sldeće sezone igrati u Premijer ligi, ali se sada zakuvalo ko će direktno sa njim. Naime, Fulam je sada drugi sa 81 osvojenim bodom, jednim više od Kardifa, ali Velšani imaju meč manje. Sada je tu i Aston Vila na četvrtom mestu sa 76 osvojenih bodova. U zoni plej-ofa su sem tima iz Birmingema Debi i Milvol. Evo kompletne tabele Čempionšipa:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter