0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDAR DŽIKIĆ: Neozbiljni su oni koji su mislili da će biti 3:0!

Objavljeno: 10.04.18 u 21:05

Trener Podgoričana Aleksandar Džikić istakao je da su njegovi igrači ispunili zacrtano u Beogradu, ali da večeras nije mogao da bude zadovoljan viđenim ispod koša.

Aleksandar Džikić je prvo čestitao Zvezdi na pobedi i rekao da njegov tim večeras nije bio pametan.

– Čestitam Zvezdi na pobedi. Ne mogu da budem nezadovoljan, jer mi smo došli ovde da vratimo prednost Podgorice. Kao što sam rekao – bilo je jasno da moramo da budemo pametni, ali… To je Zvezda iskoristila.

Trener Podgoričana je istakao da je onaj ko je mislio da će biti za nekog 3:0 u ovoj seriji veoma neozbiljan.

– Nisam zadovoljan u dva aspekta – realizacija ispod samog koša, gde nijedan igrač nije bio dovoljno konkretan. Zvezda je najavila da će da bude čvršća, mi smo morali da igramo malo pametnije. Imali smo nekoliko igrača koji su imali probleme, zato nisu bili na nekom nivou, ali dobro… Samo neozbiljni ljudi su očekivali da će da bude 3:0. E, pa neće. Možda je zato bila priča o četvrtoj utakmici, sudijama ceo dan.

Jedno od pitanja bilo je vezano i za upravu kluba iz Podgorice, to jest da li su zadovoljni.

– Znate li vi ijednu upravu koja ne menja planove tokom sezone? Koja ide unazad, a ne ka višim ciljevima? Nema! Ono što smo rekli da ćemo da uradimo, mi smo uradili, dobro smo reprezentovali tim u ABA i Evrokupu, videćemo da li će Budućnost na kraju biti prvi put šampion ili će Zvezda ponovo biti prvak – zaključio je Džikić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter