1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPER KOMPJUTER PREDVIĐA ISHOD MUNDIJALA: Evo kako će Srbija proći na SP u Rusiji

Objavljeno: 09.04.18 u 14:15

Napredni kompjuter, koji na osnovu unetih statističkih podataka predviđa ishod fudbalskih mečeva ali čitavih šampionata, dao je svoju prognozu za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Prema predviđanju visoke tehnologije za Srbiju će predstojeći Mundijal biti znatno uspešniji nego prethodna dva, pošto bi po pomenutoj aplikaciji naš tim zajedno sa Brazilom trebao da prođe u nokaut fazu takmičenja.

Srbija bi po super kompjuteru u osmini finala trebalo da se sastane sa braniocem titule Nemačkom, koja će ih u ovoj fazi eliminisati rezultatom 3:1 i revanširati im se za poraz iz Južne Afrike.

Prema ovoj aplikaciji iz grupe A dalje će prći selekcije Egipta i Urugvaja, dok će Španija i Portugalija biti najbolje u grupi B. Što se tiče grupe C tu će u nokaut fazu Francuska i Peru, kod će u grupi D Hrvate iznenaditi Island, koji će uz Argentinu u osminu finala.

Iz naše grupe E kao što rekosmo dalje idu Brazil i Srbije, iz grupe F Nemačka i Meksiko, do iz grupe F među 16 najboljih po ovoj aplikaciji idu Belgija i Engleska. Iz poslednje grupe H u nokaut fazu će zajedno Poljska i Kolumbija.
Sredinom februara Super kompjuter je predvideo da će Mančester siti osvojiti titulu u Premijer ligi, kao i da će se Ves Bromvič, Stouk i Sautempton preseliti u niži rang takmičenja. Prema sadašnjem poretku na tabeli engleskog šampionata postoji velika šansa da sve upravo bude ovako.

Videćemo da li će tehnologija biti bar i izbliza u pravu kada je u pitanju Mundijal u Rusiji.

Evo i kompletne prognoze nokaut faze predstojećeg Svetskog prvenstva

OSMINA FINALA

Egipat – Portugal 2:1
Francuska – Argentina 2:1 (posle produžetaka)
Brazil – Meksiko 3:0
Belgija – Kolumbija 2:1
Španija – Urugvaj 2:1
Island – Peru 1:0
Nemačka – Srbija 3:1
Poljska – Engleska 1:2 (posle produžetaka)

ČETVRTFINALA
Egipat – Francuska 1:3
Brazil – Belgija 2:2 (Brazil pobeđuje posle penala)
Španija – Island 4:1
Nemačka – Engleska 3:2

POLUFINALA
Francuska – Brazil 1:3
Španija – Nemačka 1:0

FINALE
Brazil – Španija 2:1

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter