0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Prva bitka za Evroligu, Zvezda ili Budućnost?

Objavljeno: 09.04.18 u 08:50

Ne bogat sportski program je danas pred nama, ali za navijače Crvene zvezde meč sezone u košarci, startuju bitke za Evroligu.

U 20 časova u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ Crvena zvezda u prvom meču finala plej-ofa dočekuje podgoričku Budućnost. Ulog je ogroman, titula i plasman u Evroligu sledeće sezone. Ulaz u dvoranu je besplatan, a oni koji ne uspeju da nađu svoje mesto na tribinama meč će moći da pogledaju na Areni sport jedan.

Ista televizija nam danas donosi prenos italijanske Serije B u fudbalu između Avelina i Peruđe, kao i plej-of Turske u odbojci.

Kada je reč o Sport klubu, centralni događaj je posle ponoći. Denver dočekuje Portland u jednom od odlučujućih mečeva u borbi za plej-of. Prenos je od tri sata ujutro. Tokom dana tu su tri prenosa fudbala, program otvaraju Danci i Turci od 19 časova, a najinteresantnije je videti može li Galatasaraj do tri boda protiv Genčlerbirligija u Ankari. Od 21 čas Viljareal dočekuje Atletik Bilbao.

Evo kompletnog sportsko TV programa za 9. april:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter