0
Evropske lige

MITAR IMA NOVI, NIKAD LUĐI NADIMAK: A pazite sad – kakve veze njegov status ima sa Jokanovićem i Real Madridom? (VIDEO)

Objavljeno: 09.04.18 u 00:05

Ne samo da Aleksandar Mitrović rešeta mreže u dresu Fulama, nego se i dobro zabavlja davajući izjave tamošnjim medijima.

Devet golova na devet utakmica dao je srpski napadač od kako je u zimskom prelaznom roku prešao u na ‘Krejven Kotidž’ iz Njukasla.

Zato je postao posebno interesantan medijima, pa je dospeo i u popularni ‘San’, kome je u intervjuu rekao da mu mnogo prija promena sa stila rada Rafe Beniteza na saradnju sa Slavišom Jokanovićem.

– Posle Svetskog prvenstva, ako bude bilo ikakve šanse, voleo bih da se vratim ovde. Želim da ostanem, ali prvo moramo da završimo sezonu i onda ću se posvetiti Mondijalu – izjavio je Mitrović.

Zatim se našalio sa novinarom da njegov status u Fulamu zavisi ipak od menadžera Jokanovića, ukoliko on preuzme, ni manje ni više, nego Real Madrid.

– Moj agent radi sve oko transfera… Ovde imam menadžera koji me želi, ali sve zavisi od toga da li će Slaviša preuzeti Real Madrid – rekao je Mitrović.

Srpski napadač ima i novi nadimak. Pored starog ‘Mitrogol’, sada je među navijačima poznat kao ‘Mitroglicerin‘.

Evo i zašto:

(Izvor: youtube / Match Day Piksi)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter