0
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Kec’ na Lajpcig, Viljareal i FSB

Objavljeno: 09.04.18 u 09:40

Nastavlja se borba za bodove na mnogim terenima i posle vikenda, a u finišu svaki uspeh je bitan u ispunjavanju ambicija za ovu takmičarsku sezonu.

LAJPCIG – LEVERKUZEN 1 (2.35)

Megdan bitan za obe ekipe, a igranje domaćina na dva fronta pokazuje da imaju dovoljan broj igrača tako da će večeras učiniti sve da dođu do pobede.

VILJAREAL – BILBAO 1 (1.90)

Posle nekoliko mečeva bez pobede usledilo je buđenje „žute podmornice“, a u pokušaju plasmana u Ligu Evrope treba da sruše rivala iz Baskije i imaju ulogu blagog favorita.

FCSB – KRAJOVA 1 (1.95)

Gigant iz Bukurešta je u prošlom kolu uspeo da pobedom stigne na tabeli Kluž, a sada domaćin želi novi pun pogodak u plej-ofu za ostanak na pol poziciji.

GENČLERBIRLIGI – GALATASARAJ 2 (1.50)

U Ankari se sprema praznik fudbala i velika borba dva rivala u kojoj Galata juri tri boda za povratak na prvo mesto, dok domaćin hoće da iznenadi u pokišaju opstanka u ‘eliti’ mada je kvalitet na strani tima iz Istanbula.

Ukupna kvota na tiketu je 13.06.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter