1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Delije mogu da odahnu pred derbi, ‘kapiten’ se vraća na teren

Objavljeno: 09.04.18 u 09:53

Posle šest dana individualnog rada na podizanju fizičke spreme od danas slede treninzi sa ekipom, a u stroju bi trebalo da se nađe i iskusni defanzivac.

Povratak u pravi čas pred rasplet za šampionsku trku od koje mnogo zavisi 157. večiti derbi za koji Crvena zvezda počinje od danas da se sprema, a kako saznaje HotSport, trener Vladan Milojević bi trebalo da na raspolaganju ima kompletan sastav. Posle šest dana indivudualnog rada na podizanju fizičke spreme u rad sa ekipom se uključuje Mičel Donald, a ako sve bude po planu Holanđanin će sa kapitenskom trakom predvoditi domaćina. Poslednji put je nastupio 7. marta protiv Vojvodine u Novom Sadu i postigao je pogodak.

‘Rebus’ je izgleda rešen sa Vujadinom Savićem, koji je na bolovanju od meča sa Napretkom. Iskusni defanzivac treba da se nađe u stroju mada postoji određeni rizik zbog važnosti meča, pa ukoliko ne bude sto posto spreman igraće Srđan Babić, koji ga menja već u nekoliko predstava u tandemu sa Damjanom Le Talekom.

0
0

1 Komentara

  1. Ako je ovo tačno što piše u „Hotsportu“, onda će Zvezda ponovo izgubiti titulu! Ne zbog toga što će eventualno Donald biti u timu, nego zbog toga što se u poslovanju Zvezde radi sve po o-ruk sistemu! Nema jasne koncepcije, nema sistema u poslovanju Zvezde! Donald, koji je spor, kao puž, i neborben, odjednom slovi za pojačanje pred derbi?! Kakva on može biti perspektiva kada mu za mesec dana ističe ugovor, koji nije želeo produžiti (to je za Zvezdu dobitak!). Umesto da ga pošalju na tribine, kao što bi uradio svaki klub od integriteta, oni sada prizivaju njegovo igranje. U igri Zvezde ovog proleća nema brzine, nema borbenosti, nema žestine u duelima,nema tempa! Zvezda igra kao na treningu, sporo, jalovo, mlako! Sa ovakvom igrom, kao dosad, nemamo šta očekivati u kompletnpom plej-ofu! Gde su mladi igrači Zvezde Joveljić, Adžić, V.Nikolić, Stanojev u koncepciji Zvezde?! Nema ih ni u tragovima! Gde je tu njuh i hrabrost trenera da stavi u tim, od prvog minuta, mlade igrače?! Oni ne postoje! Važno je da se trener oslanja na veoma „perspektivne“, 36-to godišnjeg Milijaša i 30-to godišnjeg Muhameda(Bena)! Ako ovaj dvojac bude igrao protiv Partizana, i uopšte u plej-ofu, mi nemamo što da tražimo! Pregaziće nas, pa će posle ponovo biti krivi ovi iz FSS, sudijske organizacije i babe iz komšiluka, koje gledaju u bob ili olovo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter