0
U pripremi

SAMOKRITIČNI FILIPOVIĆ: Kada ispravimo naše greške manje ćemo obraćati pažnju na sudije

Objavljeno: 08.04.18 u 15:23

Vaterpolo reprezentacija Srbije juče je u Rijeci ispustila veliku šansu za plasman u finale, pošto je nakon preokreta poražena od selekcije Hrvatske.

Nakon ovog susreta iz tabora našeg tima bilo je povika na sudije, koje su svojim čudnim odlukama doprineli povratku domaćina nakon tri gola zaostatka, međutim nakon prespavane noći jedan od najiskusnijih igrača u redovima Srbije, Filip Filipović ipak malo spušta loptu.

– Ne treba više da se obaziremo na to. kada budemo uklonili naše greške onda ćemo mnogo manje obraćati pažnju na sudije i njihove odluke. To nam je jasno i na tome treba da radimo od prvog trenutka kada ponovo budemo zajedno-, rekao je Filipović.

On je takođe istakao da zna na čemu tim treba da radi da se ovakve situacije ubuduće ne dešavaju.

– Ne želim da da način suđenja tavim u prvi plan. Naše je da se bavimo nama samima. Imali smo igru dve četvrtine i posle toga smo pali. Da smo nastavili u istom ritmu rezultat bi bio povoljniji. Postigli smo tri gola koje su sudije poništile, a nisu morale. To je sudijsko ubeđenje i njega će uvek da bude. Idemo dalje, odigrali smo sa ovim sastavom koliko smo mogli. Hrvatska je iskoristila naš pad. Znamo na čemu treba da radimo, ovde je igrač više bio slab. Verujem da ćemo Barselonu dočekati potpuno spremni i zna se koji je cilj-, dodao je Filipović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter