0
Auto Moto

JEZIVA SCENA U BAHREINU: Kimi Raikonen pregazio mehaničara! Pobeda Sebastijana Fetela (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.18 u 19:20

Neverovatan peh dogodio se u boksu Ferarija tokom pit-stopa Kimija Raikonena.

Vozač Ferarija Sebastijan Fetel pobedio je danas u trci Formule 1 za Veliku nagradu Bahreina, ali će se posebno pamtiti potez njegovog kolege iz tima Kimija Raikonena.

‘Leteći finac’ je ušao u boks na zamenu guma, ali jedna je zapela i mehaničari oko zadnjeg levog točka nisu uspeli da ga skinu. Upalile su se lampice i došlo je do jezive scene. Točak je pregazio mehaničara, a noga je gotovo sigurno pukla.

(Izvor: youtube / MrFinlandsuomi)

Fetel je u Bahreinu ostvario 49. pobedu u karijeri, a drugu uzastopnu u šampionatu, nakon što je trijumfovao i u prvoj trci u Australiji. Drugo mesto zauzeo je Valteri Botas iz Mercedesa, a treće mesto njegov klupski kolega, aktuelni svetski prvak Luis Hamilton, koji je startovao sa devetog mesta.

Vozač ekipe Toro Roso debitant u Formuli 1 Pjer Gasli zauzeo je četvrto mesto, peti je bio Kevin Magnusen iz Hasa, a šesti je bio Niko Hulkenberg iz Renoa.

Sedmo i osmo mesto zauzeli su vozači Meklarena Fernando Alonso i Stofel Vandorn, a bodove su još osvojili vozač Zaubera Markus Erikson i Esteban Okon iz Fors Indije.

Naredna trka u šampionatu vozi se 15. aprila za Veliku nagradu Kine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter