0
Evropske lige

FOTO: EINTRACHT FRANKFURT

BUNDESLIGA: Jović je Ajntrahtova ‘gol mašina’, Srbin četvrti put zaredom strelac – ali se pritom i povredio (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.18 u 19:59

Tim iz Frankfurta međutim, ipak nije uspeo da ostvari trijumf danas na ‘Komercbank areni’.

Ajntraht i Hofenhajm su remizirali rezultatom 1:1.

Tokom prvog poluvremena nije bilo golova, ali je dve veoma dobre prilike stvorio Luka Jović koji je bio najopasniji igrač domaćih tokom tih 45 minuta. U istom stilu je Jović nastavio i po povratku iz svlačionice, te je doneo vođstvo svom timu nakon samo četiri minuta igre u drugom poluvremenu.

Odličan centaršut uputio je Vulf, međutim Srbin je morao da se pomuči kako bi stigao do lopte. Ispružio je levu nogu Jović i uspeo da loptu skrene u gol, ali i u padu da bukvalno sedne na onu drugu, desnu. Iako se prilikom proslave činilo da se srpski napadač nije povredio, nakon nekoliko minuta je morala da mu se ukaže lekarska pomoć. Nastavio je meč Jović ali se ubrzo ponovo našao na travi, te je Kovač morao umesto njega u igru da ubaci Halera.

U sledećoj akciji je Ajntraht primio gol. Veoma dobar kontranapad izveli su gosti, Ut je odlično prosledio loptu do Gnabrija koji je iz veoma teške pozicije uspeo da savlada Hradeckog.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter