2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VOJVODINA DOBILA NOVOG TRENERA: Strateg iz Superlige se seli u Novi Sad, debi protiv Napretka

Objavljeno: 07.04.18 u 23:11

Nakon odlaska Ilije Stolice koji je podneo ostavku na mesto šefa struke, stigla je zamena.

Novosađani će tako u plej-of Superlige ući sa novim trenerom koji je do sada radio takođe u ovom prvenstvu.

Reč je o Aleksandru Veselinoviću koji će klupu subotičkog Sparataka zameniti Vojvodinom. On će od ponedeljka i zvanično postati trener Novosađana, a debi se očekuje da će imati u Kruševcu, protiv ekipe Napretka na startu plej-ofa.

Sada će Subotičani morati da potraže zamenu za Veselinovića, takođe za učešće u plej-of takmičenju.

0
0

2 Komentara

  1. Siguran sam, da smo imali na klupi Aleksandra Veselinovića, Zvezda bi danas još bila i dalje u ligi Evropi, jer bi se kod njega igrao napadački fudbal, bez kalkulacija, bez kukavičluka u sastavljanu tima i taktike, onako kako vole gledaoci! Da je Veselinović na klupi Zvezde već bi se afirmisali Adžić, Joveljić, Veljko Nikolić, Stanojev, Terzić, Rakić, Stojić, Romanić, Vučićević. On bi ih postepeno uvodio u tim! Ovako oni su zaboravljeni! I onaj građanski nogometni klub iz komšiluka se bori za šampionsku titulu, ali to Đukiću ne smeta da, u najvažnijem trenutku za Partizan, šansu ukaže Cucinu, Markoviću, Đerleku i Đ.Jovanoviću! Zamislite da je neko i pomislio da kaže Milojeviću da pruži šansu npr. Adžiću od prvog minuta, Joveljiću, Stanojevu ili Veljku Nikoliću?! To bi bio sablazan, jer kod Milojevića moraju da igraju perspektivni Milijaš i Ben! „Napred u nove poraze“(V.Bulatović-Vib).

    0
    0
    Odgovori
  2. Aleksandar Veselinović je sigurno jedan od najbočlih trenera u Srbiji! Veoma hrabar trener, taktički dobro potkovan sa istančanim osećajem da ukaže priliku mladim igračima! Pogledajte, šta je uradio od Spartaka! Ako ga budu pustili da radi, odnosno ako mu se ne bude niko mešao u posao, tek ćete da vidite šta će uraditi od Vojvodine!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter