0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Prazne puške na ‘Gudisonu’, nikad dosadniji ‘Mersisajd’ derbi (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.18 u 15:25

Fudbaleri Evertona i Liverpula podelili su bodove u gradskom derbiju, odigravši bez golova u meču 33. kola engleskog šampionata.

Utakmica na „Gudison parku“ nije opravdala očekivanja visoka očekivanja i umesto golova i uzbuđenja na koje smo navikli u derbiju Liverpula imali smo jednu mlaku fudbalsku predstavu.

Čini se da se ekipa Jirgena Klopa, koja je na ovom meču nastupila bez Mohameda Salaha, ispucala u četvrtfinalnom meču protiv Mančester Sitija (3:0), pa ništa nisu ostavili za gradskog rivala, koji je prekinuo njihovu mini seriju od tri uzastopne pobede.

Sem možda uvoda utakmice gde je u 16. minutu Dominik Solanke prpustio dobru šansu za Liverpul, a na drugoj strani osam minuta kasnije uzvratio Janik Bolasi. U obbe situacije istakli su se golmani dva tima Pikford i Karijus.

U tim momentima očekivalo se da će se borba na terenu rasplamsati, međutim do toga nije došlo pa se može reći da smo na stadionu Evertona imali jednu fudbalsku uspavanku, gde e gostima u mislima možda više bio predstojeći revanš na „Etihadu“ u okviru Lige šampiona.

Premijer liga, 33. kolo:

Everton – Liverpul 0:0

Bornmut-Kristal Palas
Brajton-Hadersfild
Lester-Njukasl
Stouk-Totenhem
Vest Bromvič-Svonsi
Votford-Barnli
Mančester Siti-Mančester Junajted

Nedelja
Arsenal-Sautempton
Čelsi-Vest Hem

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter