2
Domaći fudbal

OD GOLA DO GOLA’: Čega se Filip Stojković najviše plašio na debiju, na kom meču je najbolje odigrao i koga bi poveo na pusto ostrvo (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.18 u 14:47

‘Gost ovonedeljnog intervjua u serijalu „Od gola do gola“ na Zvezda TV-u bio je Filip Stojković, koji je šetajući od jednog do drugog šesnaestera odgovarao na mnoštvo zanimljivih pitanja.

Desni bek crveno-belih ovom prilikom je otkrio šta ga je najviše uplašilo na njegovom debiju u Crvenoj zvezdi, koja mu je bila najbolja utakmica u karijeri, koga bi od saigrača poveo na pusto ostrvo, ali i ko od njih najgore parkira.

Odgovor na ova ali i mnoštvo drugih, zamiljivih pitanja saznaćete ako pogledate priloženi video.

0
0

2 Komentara

  1. Igra li Partizan taj derbi ili samo Crvena zvezda. Razgovor neki nadri poslanik.novinar, razgovor Filip Stojković,,,ko je sljedeći i niko iz Partizana? jeste li vi klupski ili sportzski sajt?

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije nam crnogorski reprezentativac objasnio kakav je osećaj igrati za reprezentaciju anti-srpske države C.Gore? Kakav je osećaj slušati sadašnju himnu C.Gore „ Oj, svijetla majska zoro“, za koju je tekst napisao Savić Marković-Štedimlija, ustaški ideolog iz vremena NDH Anta Pavelića? Da li je čitao u „Večernjim Novostima“, od 4. Aprila, tekst o predsedničkom kandidatu Milu Đukanoviću koji je , mrtav ‘ladan, u svom govoru mržnje, izjavio kako Srbin ne sme pobediti na predsedničkim izborima! Reći će verovatno drug Stojković kako je on sportista i da njega politika ne zanima! Ali, druže Stojkoviću sve je to život! I politika i sport su neodvojivi deo života! Naše srpske sportiste su ovi belosvetski neo-fašisti izbacili iz svih takmičenja, ’90-tih jer je Srbija bila pod sankcijama! Prema tome i politika i fudbal se jako prožimaju!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter