0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

NOVI PORAZ RUKOMETAŠA: Sbija poražena od Nemačke i u drugom meču

Objavljeno: 07.04.18 u 17:33

Rukometaši Srbije doživeli su i drugi poraz od Nemačke rezultatom 29:23 (15:9), u sklopu priprema za baraž mečeve za odlazak na Svetsko prvenstvo.

„Panceri“ su i u ovom susretu potvrdili da su trenutno preveliki zalogaj za okrnjeni sastav Ljubomira Obradovića, koji je na momente pružio dobar otpor rivalu pred 11.000 navijača u Dortmundu.

Domaćin je u ovom susretu već do poluvremena odradio najveći deo posla, pošto su na njega otišli sa šest poena prednosti a na 15 minuta pre kraja rezultat je iznosio 21:13.

Međutim tada se naš tim malo trgao i serijom 6:1 uspeo da smanji zaostatak na četiri poena, ali više od toga ipak nisu mogli.

Najefikasniji u redovima oba tima bio je Uve Genshajmer koji je meč završio sa devet golova. Kod Srbije, Mladen Šotić je postigao pet golova, a Miljan Pušica četiri gola.

Treba istiaći i da je meč u Dortmundu počeo minutom ćutanja, u čast preminulog velikana srpskog rukometa Branislava Pokrajca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter