1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

NIKAKO NIJE DOBRO: Problem za Krstajića, u odbrani škripi najviše, a sezonu je završio još jedan potencijalni kandidat za SP!

Objavljeno: 07.04.18 u 11:05

Na listu povređenih srpskih fudbalera dospeo je i štoper Uroš Spajić, koji je u velikim bolovima završio meč svog Anderlehta protiv Šarlroa.

Uroš Spajić nije bio na poslednjem spisku Mladena Krstajića, ali kako je nekoliko igrača bilo pod znakom pitanja zbog povrede, postojala je mogućnost da se vrati u nacionalni tim i uđe u avion koji će naše reprezentativce odvesti u Rusiju na Svetsko prvenstvo.

Međutim, bivši štoper Crvene zvezde, a danas Anderlehta izgleda da je završio sezonu, nakon povrede u 21. minutu meča protiv Šarlroa u plej-ofu belgijskog šampionata.

Nakon utakmice i trener briselskog tima Hajn Vanhenzenbuk nije bio optimista i rekao je da povreda skočnog zgloba deluje prilično ozbiljno.

I belgijski mediji već najavljuju da su sezona i Mondijal već otpisani za Spajića. I eto ‘orlovima’ kandidata manje u iovako najslabijem delu tima.

FOTO: FC ANDERLECHT
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter