0
Domaći fudbal

PLS: Bežanija zaustavila putnika ka Superligi, Vranjanci i Metalac pobedili

Objavljeno: 07.04.18 u 20:14

Tačka je stavljena i na 20. kolo Prve lige Srbije u kom su samo domaće ekipe zabeležile pobede.

Vranjanci su se nakon prošlonedeljnog poraza vratili na pobednički kolosek u derbiju južne pruge protiv Radničkog iz Pirota, a sa njega je ispao Radnički iz Kragujevca koji je nakon prošlonedeljne petarde nad Jagodinom ubedljivo poražen od Sinđelića. 

Prošlonedeljnu pobedu nad Jagodinom nisu danas uspeli da „overe“ fudbaleri Radničkog iz Kragujevca, oni su poraženi ubedljivim rezultatom 3:0, a sam rezultat nije pokazatelj realne činjenice na terenu, jer su crveni đavoli bili više nego adekvatan protivnik u većem delu meča, koji je rešen u prvom poluvremenu. Beograđani su poveli u 22. minutu golom Uroša Mirkovića, a četiri minuta kasnije Mirković ponovo zatresao mrežu za 2:0. Mihajlo Cakić postavio je konačnih 3:0 u 36. minutu. 

Nekadašnji superligaši Metalac i Sloboda iz Užica odigrali su 2:0, pobedom nad užičanima Milanovčani su održali korak sa vodećim Jedinstvom i Dinamom. Strelci na današnjoj utakmici bili su Taras Bondarenko i Nikola Čumić. 

TSC Bačka Topola je u utakmici protiv Novog Pazara slavio sa 2:0. Pobedom nad direktnim konkurentom Bačka Topola popela se iznad Pazaraca na tabeli i mirno dočekuje završnicu prvenstva. Strelci na meču bili su Vladimir Branković i Dejan Milićević.

PRVA LIGA SRBIJE – 20. KOLO

TSC – Novi Pazar 2:0 (1:0)

Bežanija – Proleter 0:0

Budućnost – Temnić 1:0 (0:0)

Dinamo – Radnički Pirot 2:1 (1:1)

Jagodina – Teleoptik 0:0

Metalac – Sloboda 2:0 (1:0)

ČSK Pivara – Inđija 1:1 (0:0)

Sinđelić – Radnički Kragujevac 3:0 (3:0)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter