0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SADA JE DEFINITIVNO: Crvena zvezda saopštila kada će biti odigrano finale ABA lige!

Objavljeno: 06.04.18 u 16:16

Košarkaši Crvene zvezde i Budućnosti odmeriće snage u borbi za prsten namenjen šampionu Jadranske lige, ali je veliko pitanje bilo kada će finalna serija početi.

Naime, nakon informacije da postoji mogućnost da zbog predsedničkih izbora u Crnoj Gori prvi susret umesto u ponedeljak bude odigran u utorak, danas su crveno-beli izdali i zvanično saopštenje:

– KK Crvena zvezda mts na molbu menadžmenta ABA lige jtd, Krešimira Novosela i Žarka Čabarkape, ali i rukovodeći se interesima očuvanja ABA lige u ovoj ružnoj I neprijatnoj situaciji , koju ničim nije izazvala, obaveštava javnost da će se finalna serija plej ofa ABA lige, igrati u sledećim terminima:

Prva utakmica u Beogradu – ponedeljak 09.04.2018, druga utakmica u Beogradu– utorak 10.04.2018, treća utakmica u Podgorici – petak 13.04.2018, četvrta utakmica u Podgorici – subota (opciono) 14.04.2018 i peta utakmica u Beogradu – ponedeljak (opciono) 16.04.2018.

KK Crvena zvezda mts kao klub koji se vodi principom da rešava probleme, a ne da ih pravi,čak i one koje nije stvorila, želi i ovim gestom da smanji nepotrebno podignutu, i ničim izazvanu tenziju pred početak finala, koje treba da bude praznik košarke, a ne poligon za razvijanje teorija zavera, svojstvenim nekim prošlim vremenima.

Predstojeće utakmice treba da posluže u svrhu još bolje promocije lige, za koju se bore svi klubovi u regionu koji u njoj učestvuju.

KK Crvena zvezda mts pred utakmice u terminima 09.04.2018 godine u 19h, i 10 .04.2018.godine u 18.30 h, koje će organizovati u dvorani „Aleksandar Nikolić”, poziva svoje navijače da ispune halu do poslednjeg mesta, i naprave sjajnu atmosferu koja krasi utakmice našeg kluba već godinama unazad.

O načinu ulaska u dvoranu, i ostalim protkolima vezanim za prvi meč finala, klub će se oglasiti na zvaničnom sajtu naknadno, navedeno je u saopštenju Crvene zvezde.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter