in , , ,

OVO ĆE BITI PLANETARNI HIT: Sudijska odluka koju fudbal do sad nije video i urnebesna faca Dragana Stojkovića (FOTO) (VIDEO)

Kineski fudbal doneo nam je jednu od najinteresantnijih fudbalskih scena u poslednje vreme, a po bizarnosti možda i najčudniju u poslednjih desetak godina.

Susret između Đangsu Suninga i domaćeg Guangžu RF-a proticao je u blagoj dominaciji Suninga, kada je pri vođstvu ovog kluba od 1:0 u 58. minutu (53:50 na snimku) fudbaler gostiju pao u kaznenom prostoru.

Arbitar je odmahnuo rukom tad, ali je minut kasnije (54:40 na snimku) pokazao da će pregledati sporni momenat, da bi potom dosudio penal za tim Đangsua, koji je Aleks Tešeira pretvorio u 2:0.

Ovu situaciju možda najbolje opisuje i faca Dragana Stojkovića Piksija: 

FOTO: Youtube screenshot

Celu situaciju pogledajte ovde:(Youtube/ FUN & FAIL FOOTBALL) 

Ova situacija je ujedno otkrila i veliki problem kod upotrebe VAR tehnologije, jer je arbitru omogućeno da čitav minut efektivne igre pošto se dogodila sporna situacija istu pregleda.

Poređenja radi, u američkom fudbalu, gde je ova tehnologija već dugo u upotrebi, sudijsku odluku je moguće proveriti sve dok centar ne izvede loptu za početak novog napada.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

HOTSPORT SAZNAJE: Bivši trener Partizana ponovo na mestu uspeha!

VOŠIN VREMEPLOV: Kako je pala italijanska ‘Viola’ (VIDEO)