1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NOVO SAOPŠTENJE BUDUĆNOSTI: Hoćemo samo fer takmičenje!

Objavljeno: 06.04.18 u 21:25

‘Rat’ saopštenjima Budućnosti iz Podgorice i Crvene zvezde se nastavlja, sada se oglasio šampion Crne Gore.

Košarkaški klub Crvena zvezda prihvatio je danas pomeranje pete utakmice finala plej-ofa za jedan dan, a večeras su se Podgoričani oglasili novim saopštenjem koje prenosimo u celosti.

– Raduje nas činjenica da su prihvaćeni termini odigravanja utakmica finala koji su dogovoreni sa menadžmentom ABA lige jtd, potvrđeni takođe i od strane KK Crvena Zvezda, te da je pokazana volja da se predstojeće utakmice igraju u duhu dobre i sportske atmosfere, za šta se naš Klub zalaže i zalagaće se u narednom periodu.

Evidentne probleme u rukovođenju ABA ligom rešavaćemo na prvoj Skupštini lige, uz prisustvo svih klubova.

Očuvanje integriteta ABA lige i promocija regionalne košarke je ono čemu treba svi da težimo i u tom cilju je i obaveza oba kluba, učesnika finalnih utakmica ABA lige u sezoni 2017/2018 da daju svoj doprinos kako bi utakmice koje se igraju u Beogradu i Podgorici, bile odigrane u atmosferi sportske i fer-plej igre.

Uz želje da predstojeće finalne utakmice budu pravi sportski spektakl, za šta ćemo se sigurno zalagati, neka ovo bude fer i korektno takmičenje u kome će bolji pobediti – piše u saopštenju Budućnosti.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter